Anti-rugpijn massage

De anti-rugpijn massage werkt ontspannend bij lage rugpijn klachten en/of bekken klachten.

Wanneer anti-rugpijn massage: 

 • Lage rugpijn
 • Zeurdige pijn
 • Stijve rugspieren
 • Stijf bekken
 • Pijnlijke bekken
 • Bekkeninstabiliteit

Deze massage geeft als resultaat:

 • Ontspannen rug en bekken
 • Vermindering van pijn
 • Makkelijker kunnen bewegen

Kenmerk:

 • Combinatie massage zonder olie en met olie
 • Spieren worden gerekt
 • Niet alleen de rug wordt aangepakt, maar ook de benen en billen
 • Gevoelig, maar ook ontspannend
 • Duur 60 minuten

Tips:

 • Drink na de massage extra water of thee om de afvalstoffen af te kunnen voeren
 • klik hier  voor aanvragen van bewegingsoefeningen voor de rug

Ervaring van een cliënt:

” De anti-rugpijn/bekken massage die ik neem bij Lianne geven mij een innerlijke rust en een voldoening voor mijn lichaam. Ik heb zelf scoliose en daarbij ook bekkenpijn. Lianne geeft mij dan een massage gericht op die klachten. Ze pakt dan echt dat probleem gebied aan door niet alleen te masseren, maar ook de spieren te rekken. Ik ervaar soms tijdens de massage wel wat pijn, maar ik weet dat dit de volgende dag weg is en dat het echt soepeler wordt. Mijn klachten zijn dan echt een stuk minder. Waardoor ik blij ben dat ik weer ben geweest. ” 

Fenna

Wil jij je rug minder voelen? Vul hieronder je gegevens in en help je graag op weg!