Lianne

Missie

Mijn naam is Lianne Bekker, (1976) jou hsp coach en ook ik ben zelf hoogsensitief. Ik ben woonachtig in Etten-Leur waar ik ook mijn praktijk heb. Ik ben op missie om hoogsensitieve mannen en vrouwen te helpen om met hun hoogsensitiviteit een balans te vinden in deze snelle, overprikkelende en rationele wereld om deze prachtige eigenschap te ervaren als een positief voordeel en kracht.  Ben jij hoogsensitief, maar tegelijkertijd ook nuchter, dan kan ik jou helpen.

Persoonlijk

Ik heb een hele lieve vriend en hou van het leven en ben positief ingesteld. Ik hou enorm van sporten, ik ben gek op gezond en lekker eten, kan lachen om dieren, opgezweept of ontroerd worden door mooie muziek, mij verdiepen in een goed boek of film, in stilte genieten van de natuur, liters thee drinken, salades in de zomer en soepen in de winter eten en humor om het leven te relativeren.

Door anderen word ik omschreven als:

Rustige uitstraling en een vertrouwd gevoel, geduldige luisteraar, betrokkenheid, meevoelend en intuïtief, maar tevens nuchter en no-nonsens mentaliteit,  creatief in denken, motiverend en een inspirator om het beste uit mensen te halen.

Ervaring

Rond mijn 30-35 jaar kwam ik bij toeval in aanraking met hoogsensitiviteit. Ik wist niet wat het betekende, maar ik ben er over gaan lezen. Dat was in de periode dat ik zelf niet lekker in mijn vel zat, zowel privé als in mijn baan. Tot mijn grote verbazing herkende ik mij daarin en toen viel alles samen. Ineens begreep ik waarom ik als kind (en nu nog steeds) niet van mensenmassa’s hou, niet met poppen speelde, maar liever las en achter de piano zat. Ook had ik tijd nodig om de prikkels die ik op school kreeg te verwerken. Dagen later kwam ik met mijn verhaal wat ik op school mee had gemaakt. Maar vooral ook het aanvoelen van emoties van mensen. Door mijn omgeving werd het weg gerelativeerd.  En zo waren er meer kenmerken waarin ik mij zelf daarin herkende. Uiteindelijk ben ik zelf bij een hsp coach terecht gekomen en er ging een wereld voor mij open. Hadden mijn ouders en ik dat toen maar geweten.

Waarom nuchter met hsp?

Ten eerste omdat ik zelf nuchter ben. Dat wil niet zeggen dat ik niet open sta voor spiritualiteit, maar dat stukje laat ik liever over aan de therapeuten die dit veel beter over kunnen dragen.  Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat nuchterheid jou verder gaat helpen om te leren gaan met je hoogsensitiviteit. Ik ben praktisch ingesteld en zo zijn mijn hsp trainingen ook. Niet lullen, niet zweven, niet kwijlen, maar DOEN, DOEN, DOEN! Als je er behoefte aan hebt om er telkens erover te praten hoe vervelend en naar het is om hsp te zijn, dan ben je bij mij verkeerd. Door er over te blijven praten hou je zelf de lasten van je hoogsensitiviteit in stand.

Ik werk uitsluitend met mensen die:
* het alleen maar erover praten beu zijn
* praktisch aan de slag willen
* zichzelf naar een hogere bewustzijn willen tillen
* gemotiveerd en nuchter zijn
* uit hun comfortzone durven komen
* in actie komen en in actie blijven
* een positieve instelling hebben
* de mogelijkheden durven zien
* hun eigen verantwoording nemen

Kan jij je hier in vinden klik hier voor het aanvragen van een gratis kennismaking gesprek.

 

Achtergrond

HSP begeleider

Sportinstructeur

Stresscounselor

Masseur

Topcoach

Aromatherapeut

Reiki 1

Muziek activiteitenbegeleider

Verpleging