Over Lianne

Mijn ontdekking over hsp

In 2011 ben ik gestart met mijn praktijk, toen nog een massagepraktijk. In die periode ontdekte ik per toeval dat ik hoogsensitief ben, ik was ergens tussen de 30 en 35 jaar. In de eerste instantie was ik op zoek naar informatie over add. Maar toen kwam ik ook de term hoogsensitief tegen. Ik ben dat gaan lezen en toen vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik kon alles aanvinken, het ging over mij. Ik weet nog heel goed dat ik dat bizar vond, maar het voelde ook als een bevrijding. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze een label krijgen, maar mijn inziens moet het beestje een naam hebben. Ineens begreep ik waarom ik tijd nodig had als ik thuis kwam van school. Ook begreep ik waarom ik meer rust en slaap nodig heb. Gelukkig was ik niet de enige die last had van geluiden en drukke mensen massa’s. Uiteindelijk ben ik zelf bij een hsp coach terecht gekomen.

In 2015 gebeurde er in mijn leven zoiets heftigs wat tot in mijn ziel binnen drong: ik ging op 1 dag scheiden, verhuizen en ik kreeg een nieuwe baan. Dat heeft een enorme impact gedaan met mijn fundament, alles wat ik opgebouwd had, mijn hele persoonlijkheid. Je kan je wel voorstellen dat ik enorm gestrest en overprikkeld was. Een paar maanden later ben ik mee gegaan met een stilte weekend en dat heeft bij mij ervoor gezorgd dat ik de inspiratie en de drive kreeg om andere hoogsensitieve mensen te willen helpen. Hoewel ik zelf nog niet helemaal stabiel was. In die tijd kreeg ik zelf therapie en dat heeft ervoor gezorgd dat ik meer in mijn kracht ben gaan staan, meer zelfvertrouwen kreeg, mij meer mocht laten zien wie ik ben. Ook daarna heb ik vele andere therapieën ondergaan omdat ik telkens beter en sterker wil worden. Ondertussen volgde ik ook zelf opleidingen en cursussen opdat gebied.

Al met al was het een pijnlijk proces, maar niet onmogelijk. Ik heb de moed gehad om een keuze te maken die beter bij mij paste en dat was scheiden van een lieve man die ik meer als een gewone vriend/broer ben gaan zien. Ik heb het vertrouwen gehad dat ik snel een woning kreeg en ja, binnen een maand had ik een woning. Ik heb de moed gehad dat ik op mezelf werd terug geworpen: alleen wonen en alles zelf regelen. Maar ook de baan die ik toen kreeg, liep toen niet, het lukte mij niet. Wat was ik opgelucht dat ik na 3 maanden die baan niet meer had. Het voelde niet goed meer. Door volle vertrouwen en overgave wist ik dat het goed kwam. En ja, na een maand kwam er een hele andere leuke baan op mijn pad waar ik ging van stralen. Wat beter bij mij paste en waar ik enorm zelfvertrouwen van kreeg.

Niet lang daarna, een half jaar later, ontmoette ik een man waar ik verliefd op werd. Het ging erg snel, maar een jaar later trok ik, met mijn praktijk, bij hem in. Al vrij snel in het begin merkte ik dingen op die niet bij mij paste, maar dat negeerde, omdat ik hem niet wilde vergelijken met mijn ex-man. Waar ik overigens nog steeds op de dag van vandaag, nog contact mee heb.

In het najaar van 2022 ontmoette ik geheel onverwachts mijn tweelingziel, door deze ontmoeting heeft heel mijn leven wereld en leven op zijn kop gezet. Alles wat zo zeker voelde, deed mijn fundament weer opnieuw schudden en trillen. Mijn tweelingziel liet mijn het leven weer zien, wat bij mij past en hij liet mij weer herinneren wie ik in essentie als mens ben, maar ook waar ik blij van wordt.

Door al deze inzichten heb ik  in 2023 wederom een relatie moeten beëindigen, maar het heeft mij wel aangezet om mijn eigen autobiografisch boek over mijn eigen tweelingziel proces te schrijven. Een indrukwekkend verhaal, waar ik, tot op de dag vandaag, nog mee bezig ben.

Over Lianne:

Mijn naam is Lianne Bekker, (1976) hoogsensitief, nuchter met een no-nonsens mentaliteit, maar met een vleugje spiritualiteit. Ik ben een introverte high sensation seeker strong willed. Ik hou van zowel van rust als nieuwe prikkels, nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten, maar wel als ik er een klik mee heb. Ik zal nooit iets doen tegen mijn zin doen en/of als ik het er nut niet van in zie.
Mijn karakter is rustig en geduldig en ik schijn vertrouwd over te komen. Ik ben uitstekend in staat om buiten de lijnen te denken. Ik kan intens genieten van kleine dingen, zoals wandelen in de natuur of samen met mijn partner op de bank naar een film kijken. Ik ben positief ingesteld, ik ben een fanatieke fitness beoefenaar, kan enorm lachen om dieren, opgezweept of ontroerd raken door mooie muziek, mij verdiepen in een goed boek of film, liters thee drinken, salades in de zomer en soepen in de winter en humor om het leven te relativeren.

Wat doe ik

Ik help hooggevoelige volwassenen op een eenvoudige en unieke wijze:

  • vlot, efficiënt en met lef je ballast los te laten, waardoor je meer ruimte voor jezelf creëert om weer in een positieve flow te komen
  • je ratio en gevoel in balans te zetten, waardoor jouw zelfvertrouwen explosief gaat groeien en waarmee  je jouw hsp talenten kan verdubbelen
  • prikkels te reguleren, waardoor je meer rust, ontspanning en energie ervaart, waardoor je volop van het leven kan genieten

Hoe:

Ik ga heel praktisch te werk: Niet praten, maar voelen

Laat mij je helpen, je hoeft het niet alleen te doen.

Plan hier je gratis inzicht gesprek met mij om te voelen of er een match is en of ik je kan helpen.

Interesse in een gratis inzicht gesprek, afspraak of heb je vragen?

Reviews

Omdat ik een perfectionist ben, stond ik het mezelf niet toe om fouten te maken en iedere keer wanneer ik dan een foutje maakte en iemand gaf hier commentaar op, tilde ik hier erg zwaar aan en voelde dit als een kritiek in plaats van positieve feedback. Ook vond ik het erg moeilijk om nee te zeggen tegen mensen om me heen en mijn collega’s, ik kon mijn grenzen niet bewaken/aangeven, waardoor de stress alleen maar verergerde.

Mijn direct leidinggevende zei me een traject te starten om zo beter met kritiek om te kunnen gaan, ook omdat hij het idee had steeds bij mij op “eierschalen” te moeten lopen.

In het eerste (telefonische) gesprek met Lianne gaf ze me aan dat we niet zouden gaan praten, maar zouden gaan voelen en dit vond ik in eerste instantie erg vreemd, aangezien ik in al die jaren juist steeds moest praten over zaken uit het verleden omdat daar de pijnpunten zouden zitten, werd me door diverse instanties en psychologen aangegeven.

Vanaf dag 1 van het traject sprak de rust me aan die Lianne over zich heeft, ze is altijd positief en vrolijk en dit werkte dan ook aanstekelijk. Het gedeelte dat me het meeste aansprak was het “echte” voelen, door middel van massages maar ook door middel van zelf “in je lichaam” en “uit je hoofd”.

Mijn grootste inzicht was dat HSP eigenlijk iets heel moois is en dat durven voelen goed is en dit geeft me nu iedere dag rust. Door naar al mijn breinen (hoofd/hart/buik) te luisteren en deze samen te laten werken met elkaar trad er harmonie op in mijn lichaam, waardoor ik zelfs de knoop in mijn maag bij spannende situaties niet meer ervaar. Het traject heeft me met name veel rust opgeleverd, zowel in werk als privé.

Mariëlle

Ik startte met het traject, omdat ik er helemaal doorheen zat.  Ik was erg overprikkeld. Kon niets hebben, niets verdragen. Ik voelde me altijd gespannen. Had veel hoofdpijn en was doodmoe. De eerste periode vond ik best pittig. Ik had moeite om mezelf er aan over te geven. Toch ging me dit steeds gemakkelijker af. Ik kon steeds beter ontspannen. Het fijne van het traject is dat er niet eindeloos gepraat werd. We deden oefeningen en ik moest beter leren om te voelen en minder te denken.
Mijn grootste inzicht heb ik gekregen dat ik de schuld niet bij een ander moet leggen. Maar dat ik zelf invloed heb op hoe ik op bepaalde situaties reageer. Dat ik anders om kan gaan met bepaalde situaties en dat een ander zich niet perse hoeft aan te passen.
Daarnaast ben ik beter naar mijn gevoel gaan luisteren en ben ik minder in mijn hoofd gaan zitten. Ik kan mij beter afsluiten voor bepaalde dingen die op dat moment niet prettig zijn.

Kim Simons

Een half jaar gelden kwam ik bij Lianne terecht op advies van mijn loopbaanadviseur. Mijn wens was meer in balans zijn met gevoelens en gedachtes. Ik wilde leren hoe ik minder geraakt kon worden, door het verhaal van de mensen waar ik mee werkt.
Binnen mijn traject bij Lianne heb ik geleerd weer echte te gaan voelen in plaats van denken. In contact te komen en blijven met mijn lijf. Voor mij was het heel prettig om geleerd te hebben door goed voor mij zelf te zorgen en bewust te zijn wat ik binnen laat komen. Dat heeft mij veel rust en balans gebracht . Daarnaast is Lianne echt ontzettend positief, spiritueel, nuchter en oordeelloos. Ze kan heel goed uitleggen hoe het allemaal werkt door het jou juist te laten ervaren i.p.v. te lezen of horen.  Ik zou het iedereen gunnen dat zij ook zo’n mooie traject mogen en kunnen doorlopen met Lianne waarbij je nog meer jezelf wordt. Het is echt de moeite waard.
groetjes  Annemarie

Ik kwam bij Lianne omdat ik vaak moe was, fysieke klachten had en iets anders wilde doen dan waar ik nu werk. Ik wilde mijn dromen meer gaan waar maken en meer rust ervaren. Zoals niet te vaak gestrest zijn, en alles makkelijker te kunnen verwerken zonder er in te blijven hangen.  Het traject was een fijn traject, Je leert heel veel van jezelf zonder te veel te hoeven praten maar doormiddel van loslaten! Dat leverde mij zoveel vrijheid op en een andere manier van denken en een hoop zelfvertrouwen om de weg die ik nu op wil gaan, het ook echt aan het doen ben! Ik ben nu bezig voor mijn eigen bedrijf! Vroeger zou ik denken, ach dat komt vanzelf allemaal wel en kan alles nog wel even uitstellen. Tegenwoordig denk ik daar totaal anders over. Ik ben druk aan het werk om alles voor elkaar te boksen. En vraag zelfs sneller om hulp, als ik er zelf niet uit kom! Ik heb Lianne ervaren als een fijn persoon, waarmee je de gekste dingen kan bespreken (dingen die dus totaal niet gek zijn). Jezelf zijn! Dat vind ik vooral belangrijk en ze geeft mij als persoon een hoop zelfvertrouwen om door te gaan. Ik zou Lianne zeker aanraden! Ik vind het de investering en de tijd zeker de moeite waard. Had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd al actief er mee bezig zou zijn. Ik haal er nu veel meer voldoening uit dan ik deed!

Noortje Blommers

HSP begeleiding traject

 

Ik kom van ver en dat wil ik graag met jullie delen. Of je nu aan het begin van je ontdekkingstocht staat als hsp’er of al langer weet dat je hsp’er bent maar nog geen verandering in gang durft te zetten, ik hoop dat mijn verhaal je helpt.

Tot een aantal jaren geleden was het eigenlijk altijd donker in mijn binnenwereld, zonder dat ik me daar bewust van was. Van hoogsensitiviteit had ik al helemaal nooit gehoord. Ik wist alleen dat mensen mij overgevoelig vonden, ik huilde veel, was dromerig, voelde mij minderwaardig en kreeg vaak – in mijn ogen – denigrerende opmerkingen te horen die mij bevestigden dat ik er niet toe deed. Maar hoe diep ik ook in de put zat, steeds als ik dreigde de rand over te gaan, greep ik zelf in.

Ik ging in 2014 naar een paardencoach, nadat mijn pony mij liet zien dat ik niet verder kon. Ik liet de depressieve energie van mijn overleden oom los en zag weer licht aan het einde van de tunnel; andere woorden zijn er niet voor. Ik zocht een natuurgeneeskundige op om meer energie te krijgen, en ook bij haar liet ik energie van een overleden familielid los en leerde ik voor het eerst al een beetje om mijn eigen energie te beschermen en die van anderen te blokkeren. De term hoogsensitiviteit is overigens nooit gevallen. Een jaar later kreeg onze familie een zwaar verlies te verwerken, voelde ik weer dat het niet goed ging en kreeg ik hulp van een psycholoog. Ik leerde mezelf op nummer 1 te zetten in plaats van anderen, iets waar meer mensen last van blijken te hebben. Misschien was dat het eerste moment dat ik me realiseerde dat ik niet anders was. Maar het mooiste is dat het licht werd van binnen, een gevoel wat ik nog nooit gekend had. Een gevoel wat ik nu koester, met alles wat ik heb. Ik bleek wel degelijk een positief ingesteld mens te zijn, net als mijn vader, het kwam alleen nu pas naar boven.

Ondertussen ontdekte ik zelf gaandeweg hoe het werkte bij mij; hoe ik energie van anderen feilloos aanvoelde, dat ik soms ook energie van overleden mensen om me heen voelde en dat ik daarin anders was dan de rest van ons gezin. Ik kwam per toeval in aanraking met de term hoogsensitiviteit en ineens wist ik: dit is het! Ik kon mezelf aan anderen uitleggen, wat enorm hielp toen mijn vader vorig jaar overleed. Hoe eerst het verdriet van mijn familieleden bij mij binnenkwam, hoe ik die emoties vervolgens mijn lijf uit moest krijgen en dan pas aan mijn gevoel toekwam. Dat ik daarom altijd twee of drie dagen ‘achter liep’ op wat de rest voelde, iets wat ik vaak te horen kreeg; ‘dat gevoel hebben wij toch allang’ is misschien wel een dieptepunt qua opmerkingen uit die jaren daarvoor. Maar nu kon ik dat uitleggen, hoera!

Na het overlijden van mijn vader voelde ik dat ik weer wankelde. Opnieuw hielp het lot me een handje: tijdens een les Pilates hadden we het over massages en vertelde iemand over Liaroma. Ik keek op de website en in plaats van die massage vulde ik een hsp test in, uit nieuwsgierigheid. Lianne legde contact en we planden een kennismakingsgesprek. Ik koos voor het BMR-traject en ging aan de slag met ballast kwijtraken. Het was een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Ik leerde alle negatieve emoties en gedachten overboord te gooien en omarmde de positieve dingen in het leven. Ik voelde me steeds zekerder en sterker. Ik kon positief over dingen praten, veel lachen en voelde me rustiger, en dat merkte ik aan mijn omgeving. Bovendien vond ik bij Lianne herkenning – ik sta niet alleen als hsp’er.

Negatieve ervaringen met een oud-collega zorgden er echter voor dat ik me nog niet sterk genoeg voelde. Ik miste dat laatste stukje, helemaal geen last meer ervaren van anderen. Ik was Lianne blijven volgen op Instagram en zag dat ze een hsp workshop organiseerde. Ik sloot aan met vijf anderen (waaronder Cindy 🙂 ). Daar merkte ik hoezeer ik al gegroeid was ten opzichte van hsp’ers die nog aan de beginfase van deze ontdekkingstocht staan. Van zoveel dingen had ik geen last meer. Ik kan ze al niet meer opnoemen, ze zijn gewoon mijn systeem uit. De workshop overtuigde me wel om dat laatste stapje te zetten en het volledige hsp begeleiding traject bij Lianne te volgen. Ik wilde me definitief wapenen tegen de (negatieve) energie van anderen, want die zat me nog vaak in de weg.

Toen ik eenmaal aan het hsp traject begon, kwam er zoveel los van binnen. Ik heb zoveel avonden gehuild, om mezelf, om het verdriet van mijn vader, om niets. Ik heb het laten gaan – dat durfde ik nu – en omarmd dat er dingen in beweging kwamen. Nu ik steeds verder kom in het traject, merk ik pas echt hoe ik in een jaar tijd gegroeid ben. Dat ik vaak geluiden van buiten al niet meer hoor bijvoorbeeld. Dat ik niet meer zo kritisch ben op mezelf. Dat ik vroeger altijd zo’n controlfreak was maar dingen nu gewoon kan laten gebeuren en zien wat er gebeurt. Dat niet alles perfect hoeft te gaan. Dat ik niet bang hoef te zijn voor grote mensenmassa’s, maar ernaar uit kijk om eind oktober naar Londen te gaan. Dat ik als hsp’er wel degelijk gewoon kan functioneren als ik drie dagen met een groep van 24 man op stap ben en dat ik het een feestje kan vinden (de Roparun!) – ik heb mijn team naderhand huilend bedankt. Dat mijn emoties er mogen zijn, maar ook dat ik herken wanneer het niet mijn eigen emoties zijn en er dan niets mee hoef te doen. Dat ik voorheen altijd in de toekomst leefde, soms wel maanden vooruit, maar nu hoogstens twee dagen vooruit kijk. Ik leer van Lianne nog meer in het ‘hier en nu’ leven, wat zo rustgevend is. Ik kan het iedereen aanraden!

Ik kan alleen maar zeggen tegen mensen die twijfelen: verandering begint echt bij jezelf. Een ander gaat het niet voor je doen. Niet omdat ze egoïstisch zijn, maar omdat alleen jij verandering in gang kan zetten. Jij voelt wat je nodig hebt. En het is zo fijn om uit te kunnen leggen hoe je in elkaar zit als hsp’er!

Marloes Nijland

 

HSP begeleiding traject

Mijn ervaring is dat ik de signalen van mijn lichaam vaak negeer. Je moetimmers door. Zorg voor anderen staat voorop. Even stil staan bij jezelf is er niet bij. Dat was in mijn ogen egoïstisch. Totdat Lianne zei: “ zie het als een cadeau voor jezelf. Dat vond ik een mooie. Zodoende ben ik met Lianne aan de slag gegaan. Geen lange gesprekken over gevoelens, maar opdrachten. Ik ben ervoor gegaan en ik heb trouw mijn opdrachten gedaan. Het heeft mij meer zekerheid en stevigheid opgeleverd. En inzichten die ik voorheen niet had.

Gaby van den Broek

 

HSP begeleiding traject

Jaren geleden had ik al eens iets gelezen/gehoord over HSP en vond wel dat ik deze “symptomen” vertoonde.  Ik heb echter dit tot begin 2020 steeds ontkend/opzij geschoven want dat paste niet in mijn leven; je mocht niet gevoelig zijn; niet anders zijn dan de anderen; dat hoorde niet.  Ik beschouwde het zelfs als iets dat ik “HAD” en niet als iets dat ik “BEN”.

Doordat ik nooit echt hier mee aan de slag ben gegaan en me dus op dat vlak aanvaard had, wist ik niet hoe ik er mee moest omgaan.  Ik had me ook bijna volledig van een normaal leven afgesloten omdat ik al die prikkels uit de weg ging (bewust en onbewust) omdat ik merkte dat dit me een beetje hielp (qua prikkels dan toch), maar leefde niet meer.

Ik had zeker hulp nodig om het HSP te omarmen.

In het begin dacht ik 12 keer… wauw dat is lang, maar tegen het einde toe had ik zoiets van “is het nu al gedaan?”.  Maar achteraf beschouwt is dit aantal wel nodig.  Zeker omdat ik opnieuw moest leren met mijn andere breinen in contact te komen.  Ik vond het tof dat je altijd tijd maakte om naar me te luisteren zelfs als het niet over het traject ging.  Je blijft steeds kalm en bent aanmoedigend.  De positieve dingen die je zegt gaven me de steun die ik nodig had om voort te doen.

Ik ben meer in mijn lichaam gekomen wat me sowieso meer rust geeft.  Hierdoor kan ik ook de prikkels die op me afkomen beter aan.  Ik heb goede tips en hulpmiddelen gekregen die ik dagdagelijks en in alle omstandigheden kan toepassen.  Het is dus niet enkel tijdens het traject bruikbaar.

Het klikte onmiddellijk tussen ons – wat voor mij niet zo evident is.  Eerlijk gezegd beschouwde ik je niet als mijn HSP coach maar als een vriendin die me even op de weg zette mbt het HSP stuk.  Dit neemt niet weg dat je me niet goed coachte… je gaf me goede én bruikbare tips; gaf me de tijd tijdens onze consulten om de dingen te ervaren; ik keek steeds uit naar onze afspraak omdat ik wist dat ik weer even mezelf mocht zijn zonder enige gêne (schaamte).  Ik mocht en kon het masker aflaten bij jou…

Chantal Janssens

HSP begeleiding traject

 

Mijn traject bij Lianne is afgesloten. Jeetje wat heb ik veel geleerd. Niet lullen, maar doen…..en idd: ik heb het gevecht met Mr.Mind gewonnen…..en er is rust en balans in mijn binnenwereld gekomen! Het geeft me een gevoel van vrijheid en hoe mooi is het, dat je met je eigen groeiproces geconfronteerd wordt: mijn lieve paard is de perfecte spiegel! Hoe dankbaar mag je zijn als dat grote dier haar hoofd op je borst legt en zich veilig genoeg voelt om bin je te gaan slapen. Ik, als haar leider, sta zo in mijn eigen kracht, dat ik haar een veilig gevoel mag geven……Lianne, bedankt voor het bouwen van mijn “huis”

Eshter Frijters

HSP begeleiding traject

De reden dat ik bij Lianne terecht kwam, was dat ik mezelf compleet kwijt was. Ik had een enorme chaos in mijn hoofd en ik was depressief. Ik had niet het idee ooit gelukkig te zullen zijn.

Tijdens het traject ging er een wereld voor mij open. De tools zijn erg bruikbaar en niet alleen voor het traject, zeer zeker ook daarna. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard moet je zelf hard werken om het te bereiken.  Maar het levert zoveel op: een toekomst. Eindelijk in balans met mezelf. Het positieve zien en ervaren. Daarnaast beter leren omgaan met situaties, zodat alles overzichtelijk blijft.

Lianne is een goede coach en heel lief en hartelijk mens. Ze neemt de tijd om te luisteren naar de problemen, maar ook naar de alledaagse dingen. De ervaringen van de tussenliggende tijd is geweldig. Nogmaals dank voor het geven van deze nieuwe weg.

Audrey Remkes

HSP  begeleiding traject

”Ik ben door een andere instantie er achter gekomen dat ik hoog sensitief ben. Toen ik dit helemaal wist en mijzelf ingelezen had, kon ik me in heel veel dingen vinden. Dit gaf in eerst instantie rust maar merkte daarna dat de prikkels steeds vaker en meer kwamen waardoor ik erg vermoeid raakte, geïrriteerd en niet meer kon concentreren op bepaalde momenten. Ik trok heel veel dingen persoonlijk en zwaar aan of voelde dingen al ver van te voren aan. De allerbelangrijkste reden was dat ik lichamelijk aanwezig was maar geestelijk niets mee kreeg waar ik ook was. De prikkels van alles en iedereen waren mij teveel en kon niet genieten van de dingen die ik deed. De prikkels waren zowel privé en werk gerelateerd.

Ik wist in eerst instantie niet wat ik precies moest verwachten. De trainingen vond ik soms erg pittig. Dit komt omdat je aan jezelf aan het werken bent. Sommige sessies kosten mij heel veel energie maar gaf mij daarna enorm veel energie. Ik ben een stuk rustiger geworden en kan de prikkels beter filteren of de training gebruiken om op dat moment met de situatie om te gaan. We hebben 2 verschillende trainingen gedaan en ik denk wel dat die combinatie mij geholpen heeft om te komen waar ik nu ben. Als we gelijk met de HSP training waren begonnen had ik snel afgehaakt omdat er nog ik daar op dat moment nog niet klaar voor was.

Uiteindelijk heeft het mij uiteindelijk veel meer rust opgeleverd en mijzelf beter in me vel laten voelen. Ik weet ook dat ik de geleerde oefeningen kan blijven gebruiken/toepassen en dat geeft rust. Ik slaap ook veel beter sinds deze training. Ik durf weer te genieten van de dingen die ik doe en maak ze bewust mee. Ik weet ook sneller aan te geven wanneer het teveel wordt en een stap terug te nemen.

Ik had gelijk een goed gevoel/klik met Lianne, ze is toegankelijk en duidelijk. Ze kijkt naar een persoon individueel en is bereid om van het pad af te wijken om uiteindelijk de juiste coaching te geven. Ik heb de sessies erg prettig gevonden. Ik vind het persoonlijk ook fijner om in een thuis omgeving/huiselijke omgeving te zijn. Ze geeft tips en is flexibel in tijden/dagen, dit was met mijn werk erg goed te combineren. Ze gebruikt al haar geleerde en persoonlijk kennis. Ik zou haar zeker aanraden als coach!

Super bedankt voor je tijd en de trainingen. De sessies zijn hard gegaan en toch zijn we een half jaar verder en met het gewenste resultaat. Ik ben positief verrast door jou en mezelf.”

Laura

Menu