Hoogsensitief

Wat te doen als je hoogsensitief bent?

Ben jij hoogsensitief en heb je daar in het dagelijks leven best wel last van? Dan kan ik je zeker helpen. Ik bied namelijk HSP-coaching, en leer jou hoe je je gevoeligheid in kunt zetten als kracht. Hoogsensitief zijn is in de huidige maatschappij best wel lastig. Je wordt constant overspoeld met prikkels en veel mensen kunnen daar maar moeilijk van ontladen. Als jij het tijd vindt voor verandering en bovendien je persoonlijke ontwikkeling een boost wilt geven ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we werken aan diverse thema’s binnen je leven, om je meer bewust te maken van je emoties, gevoelens en grenzen. Vooral dat laatste is erg belangrijk, want als jij ervoor zorgt dat je emmertje niet overloopt kun je de hele wereld aan, en heb je weinig tot geen last van je hoogsensitiviteit.

Coaching voor jou als hoogsensitief persoon

Mijn HSP coaching is bedoeld om ruimte in je hoofd te creëren, zodat je meer rust, ontspanning en energie ervaart. Ik ga heel erg praktisch en doelgericht te werk, maar wel met aandacht voor wat jij nodig hebt. Omdat ik zelf ook hoogsensitief ben begrijp ik hoe de veelheid aan prikkels bij je binnenkomt, maar ik zie ook wat je daaraan kunt doen.

Je krijgt praktische oefeningen en wordt actief aan het denken gezet over jouw dromen, ambities en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Vaak zijn het simpele dingen die je kunt doen om in balans te komen en meer van het leven te genieten. Hoogsensitief zijn hoeft namelijk helemaal geen belemmering te vormen, als je maar weet hoe je ermee om kunt gaan. Ik leer jou hoe je in je kracht kunt komen te staan, en hoe je je hoogsensitiviteit kunt gaan inzetten als iets positiefs. Zo draag je zowel bij aan je eigen geluk als dat van de mensen om je heen, en wordt je veel zelfverzekerder.

Hoogsensitief

HSP massage voor meer balans

Naast de HSP coaching kan ik je ook helpen emotionele en mentale blokkades op te lossen middels een massage. In mijn praktijk bied ik diverse soorten massages, en één daarvan is de speciale HSP massage. Deze voer ik uit over de kleren heen, met als doel jou meer in balans te brengen. Het is een hele ontspannende massage, die jou dichter bij jezelf brengt, je stressniveau verlaagt en je positieve energie geeft. De combinatie van massages en mijn HSP coaching is zeer krachtig. Ben je benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen? Neem dan even contact op via 06-40648631 of info@liaroma.nl, dan vertel ik je er alles over.

Menu