HSP training Breda

HSP-training bij praktijk Liaroma in Breda

Hoewel hoogsensitief, oftewel hooggevoeligheid zijn juist een prachtige eigenschap is, zijn er soms momenten in je leven waardoor de prikkels je gewoonweg teveel worden. Je weet niet hoe jij je af moet sluiten tegen al deze invloeden van buitenaf en raakt overprikkeld. Toch is er een manier waarop je beter leert omgaan met hoogsensitiviteit. Door middel van de HSP-training van praktijk Liaroma in Breda leer je niet alleen hoe je dat het beste kunt doen, maar ervaar je ook hoe je HSP op een positieve manier voor je kan laten werken. Prikkels schuif je aan de kant, waardoor je innerlijke rust ervaart.

Op deze manier heb je minder last van de negatieve kanten van HSP en ondervind je geen overmatige hinder meer van energieën en emoties van andere volwassenen. Daardoor leer je weer vertrouwen op je eigen gevoel en kun je keuzes en beslissingen maken op basis van je eigen intuïtie. Doordat je met de HSP-training van praktijk Liaroma in Breda bewuster wordt van je “ hier en nu” ben je ook in staat om je meer open te stellen zodat je intenser kunt genieten van momenten die er toe doen. Zonder bijgedachten of gemengde emoties. Wil je een duidelijke verandering doormaken en jouw hoogsensitiviteit als iets positiefs gaan ervaren, neem dan vrijblijvend contact op met praktijk Liaroma voor een persoonlijke HSP-training in Breda.

Plan een gratis inzicht gesprek  als je de hsp training bij Liaroma in Breda wilt volgen. En  bij deze  opleider heeft Liaroma de hsp begeleider cursus gevolgd.

Persoonlijke HSP-training in Breda

Hoewel HSP een prachtige eigenschap is van jouw karakter, is het wel zaak dat je hier goed mee om kunt gaan. Doordat je als je hoogsensitief bent makkelijker prikkels opvangt van je omgeving en informatie anders wordt verwerkt, kun je eenvoudig geëmotioneerd of overprikkeld raken met een behoorlijke vermoeidheid tot gevolg. Niet zo vreemd, want als HSP’er, oftewel als hooggevoelige vang je allerlei signalen op die jouw hersenen moeten verwerken.

Hierdoor zit je hoofd sneller vol met allerlei gedachten maar het kan ook zo zijn dat niet alleen de gedachten voor een vol hoofd zorgen, maar ook de zintuiglijke prikkels en energieën van andere mensen waarvan je eigenlijk niet zo goed weet welke kant je er mee op moet. Een HSP-training bij Liaroma in Breda laat je aan de hand van een nuchtere benadering zien hoe jij je niet hoeft af te sluiten voor je omgeving, en dus ook voor energieën en emoties van de mensen om je heen. Op deze manier zal je de gebeurtenissen om je heen bewuster ervaren waardoor ze je minder moeite kosten en je kunt genieten van het moment.

Doordat je beter leert omgaan met invloeden van buitenaf en prikkels en emoties beter kunt filteren, leer je weer te vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie. Dit stelt je in staat om doordachte keuzes te maken die niet worden beïnvloed door andere factoren. Waardoor prikkels minder binnen komen. Wil je jouw mindset ten opzichte van HSP veranderen en wil je de positieve voordelen van hoogsensitiviteit oftewel je hooggevoeligheid optimaal kunnen ervaren, neem dan vrijblijvend contact op met Liaroma voor een op maat gemaakte individuele HSP-training in Breda.

Wil je meer inzicht? Vraag hieronder een gratis inzicht gesprek aan

Menu