Massage Etten Leur

Massage bij Liaroma in Etten-Leur

Een massage bij praktijk Liaroma is veelomvattend en breed toepasbaar. Zo kun je bij mij terecht voor bijvoorbeeld ontspanningsmassages, massages die pijnverlichtend werken bij klachten zoals hoofd, schouder- en rugpijn maar ook voor een klassieke of hotstone massage ben je van harte welkom in onze praktijk in Etten-Leur. Het lichaam heeft een prachtig bewegingsmechanisme welke ervoor zorgt dat we goed en pijnvrij kunnen bewegen. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend.

Als we worden blootgesteld aan spanningen en stress kunnen onderliggende spiergroepen blokkades vertonen waardoor we vervelende pijnklachten en geestelijke onbalans gaan ervaren. In dat geval kan een massage van Liaroma in Etten-Leur uitkomst bieden. Hiermee wordt niet alleen de doorbloeding in het lichaam en het lymfesysteem gestimuleerd, maar kunnen afvalstoffen ook beter afgevoerd worden. Daarnaast is een massage een prima manier om spieren en gewrichten soepel te houden zodat we pijnvrij en goed kunnen blijven bewegen.

Natuurlijk draagt een massage van Liaroma in Etten-Leur ook bij aan het verkrijgen van meer lichamelijke en geestelijke ontspanning. Ook de hoogsensitieve massages van Liaroma zorgen ervoor dat hooggevoelige mensen of HSP een betere balans tussen lichaam en geest kunnen ervaren. Door het toepassen van bijvoorbeeld een anti-blokkade massage of een Holistic Pulsing komt er weer rust en ruimte in jouw gevoel en lichaam.

Plan hier zelf je massage afspraak in.

Liaroma Etten-Leur heeft haar massage opleiding gevolgd bij bij deze opleider

HSP-massage in Etten-Leur

Of je nu graag een ontspanningsmassage of een anti-rugpijn massage wilt ervaren, bij praktijk Liaroma helpen ik je graag. Ook voor mensen met HSP is massage een weldadige manier om prikkels en oververmoeidheid uit het lichaam te kunnen laten stromen. Hierdoor ervaar je niet alleen een betere balans, maar ben je ook weer in staat om beter te kunnen luisteren naar je lichaam en je intuïtie te kunnen volgen.

De Holistic Pulsing massage van praktijk Liaroma in Etten-Leur zorgt ervoor dat je spanningen in het lichaam los kan laten zodat de onrust in je hoofd verdwijnt. Deze massage maakt je meer bewust van je lichaam en geest terwijl drukke gedachten in je hoofd, door bijvoorbeeld overprikkeling, verdwijnen. Ook de anti-blokkade massage van Liaroma in Etten-Leur draagt daaraan bij. Als je door jouw hoogsensitiviteit hinder ondervindt van bijvoorbeeld stress, oververmoeidheid of door het onderdrukken van emoties, kun je dit door middel van een anti-blokkade massage leren loslaten.

Plan Plan hier jou massage afspraak in en massage Liaroma in Etten-Leur heeft de opleiding bij deze  opleider gevolgd.

Deze massage techniek zorgt ervoor dat je meer ontspanning voelt in je lichaam en dat de rust in je hoofd terugkeert zodat je weer kan denken en doen vanuit jouw eigen gevoel en intuïtie. Natuurlijk is een anti-blokkade massage geschikt voor iedereen die meer rust en balans wil ervaren in lichaam en geest. Dit kan zijn omdat je onrust ervaart door toedoen van een drukke baan, een hectisch gezinsleven of andere invloeden van buitenaf die je moeilijk los kunt laten. Ben je geïnteresseerd in een massage bij praktijk Liaroma in Etten-Leur, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek of heb je vragen?

Menu