HSP Coaching

HSP Coaching voor hoog sensitieve volwassenen door Liaroma

Ben je een hoogsensitief persoon en wil je graag weten hoe je door HSP-coaching de positieve kanten van jouw hooggevoeligheid voor je kan laten werken dan helpt Liaroma je in Breda daar graag bij. Daarbij blijven we met onze beide benen op de grond en zoeken we naar bruikbare handvatten waardoor je beter leert omgaan met jouw hoogsensitiviteit. Als je de prachtige eigenschap HSP, oftewel hoogsensitiviteit bezit ben je gevoeliger voor prikkels dan anderen. Dit kun je in sommige situaties als lastig of vervelend beschouwen. Waardoor je als hooggevoelig persoon overprikkeld raakt.

Hierdoor raak je geïrriteerd en overprikkeld. Logisch, want HSP’ers verwerken informatie nu eenmaal anders dan mensen die niet hoog sensitief zijn. Toch is er een mogelijkheid waardoor je hoogsensitiviteit voor je kan laten werken op een positieve manier. Met de HSP-coaching van Liaroma in Breda weet je precies hoe je dit moet doen en kun je uiteindelijk weer keuzes maken vanuit jouw eigen gevoel en intuïtie. Als je hoogsensitief bent, ben je gevoeliger voor de energieën van anderen en pik je deze sneller op. Je leert hoe je prikkels makkelijker kan filteren.

Dit geldt hetzelfde voor invloeden van buitenaf en in jouw omgeving. Hierdoor ben je sneller geëmotioneerd, geïrriteerd en vermoeid. Ondervind je hinder van jouw hoogsensitiviteit en wil je hier op een positieve manier verandering in brengen, neem dan vrijblijvend contact op met Liaroma in Breda voor een persoonlijke HSP-coaching traject waardoor je leert omgaan met de prachtige eigenschap van hoogsensitiviteit. Je gaat bij Liaroma niet praten, maar voelen en doen. Waardoor prikkels makkelijker gefilterd kunnen worden.

Voor wie is HSP-coaching geschikt?

Als je hoogsensitief bent, is dit geen aandoening of ziekte. Integendeel, deze karaktereigenschap kan juist heel veel positiefs voor je doen. Wanneer je klaar bent voor een verandering en wil je jouw hoogsensitiviteit omzetten in positiviteit kan de HSP-coaching van Liaroma in Breda je nieuwe inzichten geven waarmee je vooruit kunt. Hoogsensitiviteit coaching is geschikt als je nu echt eens verandering wilt brengen in de huidige situatie en overprikkeling de deur wil wijzen.

Ook als je jouw persoonlijke ontwikkeling een lekkere boost wilt geven en klaar bent voor nieuwe mogelijkheden die buiten je comfort-zone liggen, is HSP-coaching door Liaroma in Breda precies op jouw lijf geschreven. Door middel van een positieve en actieve instelling werken we samen aan de rust in jouw hoofd zodat je op een eenvoudige manier de prikkels en energieën van je omgeving kunt filteren. Op deze manier ben jij je niet alleen meer bewust van je gevoel, maar ook van de gebeurtenissen om je heen.

Als je hoogsensitief bent, is dit geen aandoening of ziekte. Integendeel, deze karaktereigenschap kan juist heel veel positiefs voor je doen. Wanneer je klaar bent voor een verandering en wil je jouw hoogsensitiviteit omzetten in positiviteit kan de HSP-coaching van Liaroma je nieuwe inzichten geven waarmee je vooruit kunt. Hoogsensitiviteit coaching is geschikt als je nu echt eens verandering wilt brengen in de huidige situatie en overprikkeling de deur wil wijzen.

Ook als je jouw persoonlijke ontwikkeling een lekkere boost wilt geven en klaar bent voor nieuwe mogelijkheden die buiten je comfort-zone liggen, is HSP-coaching door Liaroma precies op jouw lijf geschreven. Door middel van een positieve en actieve instelling werken we samen aan de rust in jouw hoofd zodat je op een eenvoudige manier de prikkels en energieën van je omgeving kunt filteren. Op deze manier ben jij je niet alleen meer bewust van je gevoel, maar ook van de gebeurtenissen om je heen.

Daardoor durf je weer te vertrouwen op je eigen intuïtie waardoor je sneller en effectiever keuzes kunt maken die voor verheldering zorgen. Wil je graag op een betere manier omgaan met HSP, oftewel je hooggevoeligheid en wil je hoogsensitiviteit positief voor je laten werken, neem dan vrijblijvend contact op met Liaroma voor een op maat gemaakte HSP-coaching traject in Etten-Leur.

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek of heb je vragen?

Menu