Blog

Wat is het toch een bizarre tijd sinds de wereld in de ban is van het corona virus. De wereld staat op zijn kop en iedereen wordt er door “ geraakt”.  Het is ook niet niks wat er gebeurd. Dit heeft een enorme impact op alle gebieden. Wellicht herken je bij jezelf dat je in crisis situaties gaat vechten, vluchten of gaat bevriezen. Jouw stresshormoon cortisol wordt aangemaakt. Waardoor je tijdelijk niet in staat bent om helder te denken.  Dat is logisch, jouw instinct neemt het van je over. Tegelijkertijd brengt crisis ook kansen, mogelijkheden en uitdagingen met zich mee. Dat is voor iedereen verschillend. Wanneer jij in staat bent om de mogelijkheden te zien, wordt jouw angst minder. En zal je verder groeien en ontwikkelen.

 

” 10 Procent overkomt je en 90% is hoe je ermee omgaat.”

Wellicht herken jij jezelf hierin:

 • Als hoogsensitief persoon voel je zeer waarschijnlijk het leed van de wereld aan van mensen die zich onzeker, onrustig en gestrest voelen. Waardoor je jouw eigen emoties ook zwaarder en intenser voelt.
 • Je bent het vertrouwen even kwijt, waardoor de twijfel toe slaat of alles nog goed komt.
 • Je bent heel je dag structuur, ritme en houvast kwijt. Tevens ervaar je een afname van prikkels. Waardoor de verveling toeslaat en je in een sleur zit.
 • Je mist de sociale contacten, waardoor het gevoel van alleen zijn en alleen voelen sterker wordt.
 • Je hebt interne conflicten tussen je hoofd, gevoel en je gedrag. Waardoor je beslissingen neemt vanuit schijn veiligheid.
 • Je bent besluiteloos en/of hebt uitstelgedrag, waardoor je doelen niet gerealiseerd kunnen worden.
 • Je hebt last van negatieve emotie, zoals boosheid, verdriet, angsten, frustratie, onmacht, onrust, spanning en stress waardoor deze emoties van invloed hebben hoe jij je leven op dit moment leeft. En waardoor jij geleefd wordt
 • Je hebt last van ongewenste gewoonten en patronen, waardoor het je niet lukt om dit te doorbreken en/of ermee te stoppen, waardoor je gedemotiveerd raakt.

Gratis cadeau voor jou van mij:

Ik wil graag een lichtpuntje en een luisterend oor voor je zijn. Sterker nog ik  kan veel meer voor je betekenen. Daarom geef ik geen gratis inzicht gesprek  weg, maar iets wat veel meer van waarde is: eenmalig een gratis consult van 60 tot 75 minuten.

Hoe zou het voor jou zijn als je even het volgende mag ervaren:

 • Innerlijke rust ervaart in deze onrustige en onzekere tijd, waardoor je weer steviger in je schoenen staat
 • Van binnen weer vertrouwen en de kracht voelt, waardoor je jezelf kan motiveren om positief in het leven verder te gaan
 • Minder last hebt van alle negatieve prikkels, emoties en energieën, waardoor je beter bij jezelf kan blijven
 • Weer structuur en ritme in je leven hebt gevonden, waardoor je beter kan accepteren hoe je leven in het hier-en-nu is.
 • Als jouw gedachten, emoties en gedrag op 1 lijn met elkaar kunnen communiceren, waardoor jij met vertrouwen beslissingen maakt die bij jou passen in plaats van dat je keuzes maakt om een ander een plezier te doen. Waardoor jij durft te veranderen en te groeien als jezelf.
 • Jouw plannen, wensen en doelen gerealiseerd kunnen worden, waardoor jij stappen vooruit komt in het leven.
 • Jij je niet meer laat beïnvloeden door beperkende overtuigingen en negatieve emoties, waardoor jij jezelf de regie in handen hebt en waardoor jij voelt dat je leeft.
 • Je nieuwe gewenste gewoonten en patronen kan aanleren, waardoor jij meer stappen vooruit maakt en waardoor jij meer gemotiveerd raakt.

Gevolgen bij niets doen:

Niets doen is ook een keuze. Alleen, er is nooit gebleken dat je met niets doen er aan uit komt. Je zal je moe, onrustig, onzeker, gespannen en angstig blijven voelen. Sterker nog: jouw klachten gaan door niets doen alleen maar toenemen.  Zo lang de corona virus duurt, zal ook de verveling, sleur en onderprikkeling erger worden.

Hoe fijn zou het zijn als je, door aan jezelf te werken, andere prikkels krijgt, waardoor je weer geïnspireerd raakt?En mentaal gevoed wordt en beter nog: sterker en steviger in je vel zit, als het gewone leven weer begint? Hoe zou dat voor jou zijn?

Dus welke keus maak jij?

Ik ben er voor jou om samen de wereld weer mooier, sterker en liefdevoller te maken.

Neem Contact  met mij op als je gebruik wilt maken van mijn gratis aanbod. Enne…….dit doen we dan uiteraard online via skype, zoomcall of video bellen.

Voor nu wens ik je alle goeds en gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf en je gezin.

Vorig bericht
De 9 voordelen van thuis blijven
Volgend bericht
8 Tips om het gemis van fysieke contact te compenseren

Related Posts

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu