Als zielscoach Liaroma in Breda help ik jou om de reis te maken naar jou ziel. Als zielscoach help ik jou op zielsniveau, waar je vele antwoorden gaat vinden van al jou levensvragen die je hebt. Je vraagt je af wat je hier als ziel op aarde doet en soms voel je je moederziel alleen en voel je je anders dan anderen. Als zielscoach help ik jou daarmee om de antwoorden te vinden die jij nodig hebt. Tijdens de zielscoaching traject gaan we samen ontdekken wat jouw ziel hier wilt leren op aarde. Wie je als ziel bent, waarom je bij deze familie bent terecht gekomen. Waarom je tegen dezelfde patronen aanloopt. Welke zielskwaliteiten je hebt, zodat je deze gaat gebruiken.  Als zielscoach help ik jou help ik jou zielspad te ontdekken en jouw zielsverlangen en zielsmissie te realiseren.

Als Ziel weet en voel je diep van binnen dat je een zielsmissie te voltooien hebt. Je hebt een diep zielsverlangen die je wilt realiseren. Maar je weet hoe je dat moet doen, omdat er nog teveel stemmetjes in je hoofd en/of trauma’s in je leven, je in de weg staan. Met de zielscoach van Liaroma ga je moeiteloos verbinding maken met je ziel, deze te helen en te genezen. En je bent in staat om met je ziel te communiceren. Dit alles onder begeleiding van zielscoach Lianne van Liaroma in Breda. In het zielscoach traject ga je luisteren en leven naar je ziel, omdat je ziel de leiding neemt, in plaats van jou mind en ego. Daarmee krijg je een bezield leven, in plaats van dat je met je ziel onder je arm loopt.

Met de zielscoach van Liaroma in Breda traject ga jij innerlijk en praktisch transformeren naar de persoon die jij bent: jou ziel zelf.

Als hsp coach, zielscoach, levenscoach, help ik jou met mijn spirituele nuchterheid de spirituele/bewuste en hooggevoelige (jong) volwassenen en (startende) ondernemers, die vanuit hun bezieling een diep zielsverlangen willen realiseren in het transformeren van hun eigen leven en/of hulp willen bij het  opstarten van een eigen bedrijf willen opstarten op een manier die bij jou past.

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis inzicht gesprek

Wil je meer weten wat de zielscoach Liaroma in Breda voor jou kan betekenen? Liaroma gebruikt de soulkey methode waar ze de opleiding heeft gevolgd. Een combinatie van hypnotherapie en regressie therapie.

 

Menu