De Integrated Energy Therapy is healing met behulp van de engelen energie door middel met de energie van de Engelen op het 5e dimensie niveau. Het is een eenvoudige, effectieve en krachtige healing techniek. Deze wordt zittend over de kleren uitgevoerd. En duurt 60 minuten. De handen worden op verschillende delen op het lichaam geplaats, zodat negatieve energie afgevoerd kan worden en positieve energie geïntegreerd kan worden.

Deze healing met de integrated energy therapy is voor iedereen toepasbaar en er zijn bijna geen contra-indicaties. Het is techniek die helend, zacht en lang doorwerkt. Dat is de kracht van werken met energie. Healing heeft dat voordeel omdat het energetisch werkt.

Fysieke, mentale en emotionele blokkades afgevoerd. Deze Integrated Energy Therapy healing met behulp van de engelen energie  wordt ingezet bij periodes van groei, persoonlijke ontwikkeling en innerlijke transformatie. Door middel van energetische healing met behulp van de Engelen energie worden klachten opgelost.

Met de Integrated Energy Therapy healing worden er ook in de diepere lagen karmische verbindingen verwijderd uit her verleden en uit vorige levens. Met als doel, de weg naar vrijheid. Als zielscoach zet ik jou in jouw zielspad om jouw zielsverlangen en zielsmissie te leven en jouw zielskwaliteiten te gebruiken. Dit doe ik met het traject journey of soul als zielscoach.

De Integrated Energy Therapy healing werkt op het cel geheugen, waardoor er verandering is op een positieve manier, die in beweging wordt gezet. Daarnaast is de Integrated Energy Therapy healing met behulp van de engelen energie ook uitstekend geschikt om verbinding te maken wie als Ziel bent, wat jou zielsverlangen en zielsmissie is om in je zielspad te zetten.

De Integrated Energy Therapy healing is transformerend en een levensveranderde reis die je in beweging zet om vanuit je ziel te leven. Waardoor je beter op je zelf afgestemd bent en dichter bij jezelf kan blijven. Dit alles in het traject journey of soul

IET integrated energy therapy

soul body fusio

Liaroma Soulkey therapie Breda

 

 

 

Menu