Elke ziel op moeder aarde heeft zijn/haar zielskwaliteiten en die heb je niet voor niets gekregen. De bedoeling is om jouw zielskwaliteiten te gebruiken. Maar daarvoor moet je eerst weten wie je in essentie als mens, als ziel bent. Daarna kan je in je zielspad worden gezet, om dan pas je zielskwaliteiten volledig te benutten en te gebruiken.

Als ziel wil je iets leren, maar je hebt ook prachtige zielskwaliteiten meegekregen. In jouw zielspad is het de bedoeling dat je deze gebruikt. Soms wijken we als mens, als ziel af van ons zielspad en zijn we onze eigen zielskwaliteiten kwijt geraakt. Omdat we leven naar de verwachtingen, visie, normen en waarden van anderen. Maar ook onze eigen behoeften en interesses opzij zetten.

Daardoor ontstaat er ruis en kunnen we niet meer goed bij onze eigen ziel. De bedoeling is om alle ruis weg te halen en dat je ziel met je zielskwaliteiten weer naar boven komt.

In het traject journey of soul gaan we hiermee aan de slag, zodat jij weer met hart en ziel werkt en leeft en de keuzes maakt die bij jou past. Op het moment dat je doet waar je jouw zielskwaliteiten in kwijt kan, vind je je ziel en je zielsmissie ook weer terug.

In dit traject werk ik met de IET Integrated Energy Therapy healing. Een krachtige healing die jouw in jouw zielspad zet en jou zielskwaliteiten weer laat bloeien. Een tool door middel van healen met de Engelen.

Om vervolgens samen met jou een ziele reis te maken met de soulkey therapie. Een combinatie van hypnotherapie, reïncarnatie therapie en regressie therapie. Waarin je jouw zielenfamilie, zielspad en

 

soul body fusion

integrated energy therapy

soulkey therapie

Menu