We hebben allemaal een zielsmissie hier op Moeder Aarde. Als zielen zijn we niet voor niets naar Aarde afgereisd. Onze Ziel wil niets anders dan leren en zich verder ontwikkelen. In mijn visie komen we als Ziel van dezelfde Bron. Deze staat voor onvoorwaardelijke Liefde. Elke Ziel is onsterfelijk en onstoffelijk. Daarom geloof ik ook in meerdere levens. Vele zielen hebben meerdere levens geleefd.     Elke Ziel heeft een zielsmissie, een taak om deze te volbrengen. Iedere Ziel heeft een archief waar alle informatie is opgeslagen over jouw Ziel. Het bevat de blauwdruk van elke Ziel. Want niets is zo vervelend als je heel je heel je leven met je Ziel onder je arm loopt. Ik ben ervan overtuigd dat je met hart en Ziel wilt leven en werken. In mijn sessies zie ik dat mensen in vorige levens terecht kunnen komen en daardoor trauma’s in dat vorige leven oplossen. Waardoor het trauma in dit huidige leven, voor dezelfde Ziel ook gelijk opgelost is. Waardoor mensen moeiteloos hun zielsmissie kunnen, durven en willen gaan leven.

Ik werk graag op zielsniveau, dat wil zeggen dat we voorbij het fysieke lichaam en de mind gaan. Onze Ziel is de meest zuivere en pure vorm die er is. Deze heeft geen vooroordeel, geen ego en geen dualiteit. Als je vanuit jouw Ziel leeft, kan je ook beter jouw zielsmissie gaan leven. Veel mensen leven hun zielsmissie niet, omdat het ego in de weg zit. Veel mensen verlangen om een leven te leiden wat bij ze past. Werken en leven vanuit volledige zielsmissie. Veel mensen willen leven naar hun zielsmissie.

Met mijn traject journey of soul ga je contact en verbinding met je Ziel maken en ontdekken wat je zielsmissie is. Maar ook wat je zielskwaliteiten zijn. Dit doe ik door onder ander gebruik te maken van de soulkey technieken.

Ik help je graag om jouw zielsmissie te ontdekken. Klik hier om je gratis inzicht gesprek in te plannen.

Menu