Als zielscoach begeleid ik je naar jouw eigen zielspad. Zodat jij jouw zielsverlangen en zielsmissie gaat realiseren. In het traject journey of soul gaan we eerst alle oorzaken van ballast, zoals belemmerende overtuigingen, negatieve programma’s, beperkende patronen, negatieve gevoelens en emoties af te voeren en te verwijderen. Zodat er geen ruis is, niets meer is waar je in wordt tegen gehouden om jou in jouw zielspad gezet te worden. Zodat jij ook jouw zielspad gaat beleven en je leven in een stroomversnelling komt en je innerlijk gaat transformeren. Waardoor jij keuzes gaat maken vanuit hart en Ziel.

Als Ziel ben jij niet voor niets hier op Aarde. Jouw Ziel wil leren, zich ontwikkelen en transformeren. Dat kan met een transformatie coach. Als zielscoach help ik je daarbij. Het gaat erom dat jij je zielspad bewandeld. En jou zielsmissie gaat leven en jouw zielskwaliteiten gaat gebruiken.

Elke Ziel die op Aarde reïncarneert, heeft van te voren al zijn/haar zielspad uitgestippeld. Als Ziel heb je van te voren afgesproken welke lessen je wilde leren. Veel Zielen komen van andere planeten en voelen zich in de eerste instantie niet thuis op Aarde. Omdat waar ze vandaan komen harmonie, liefde, eenheid, onvoorwaardelijke liefde heerst. Deze zielen hebben dan moeite om te wennen op de Aarde. Maar deze Zielen zijn hier niet voor niets. Om Liefde, vrijheid en harmonie te brengen op Aarde.

Ook al voelt het zielspad soms zwaar en tegen toch is dit wat de Ziel wil. Zijn/haar zielspad bewandelen, zodat deze nog verder kan ontwikkelen. Hoe meer zielen spiritueel ontwaken, hoe meer de Aarde in een hogere bewustzijnsfrequentie komt.  Elke Ziel weet en voelt diep van binnen dat ze een zielspad te bewandelen hebben, een zielsmissie te hebben leven en dat ze hun zielskwaliteiten moeten gebruiken voor het grootste goed van de mensheid.

Samen met de Liaroma Soulkey therapie Breda de soul body fusion en de IET healing vormt dit een uniek traject journey of soul.

Menu