Blog

De emotionele rollercoaster van mijn tweelingziel proces

Ik wil je meenemen in mijn tweelingziel reis en proces. Het verhaal waar mijn autobiografisch boek over zal gaan. Een verhaal wat boven ons verstand gaat. Het leert ons los van onze mind te komen en volledig van binnenuit vrij te leven.
Een verhaal waar toeval niet bestaat, maar wel synchroniteit in verschillende dimensies en tijdlijnen die met elkaar overlappen. Een verhaal waarin we mogen vertrouwen op de signalen die het Universum ons geeft.
Want echt, ik heb veel fantasie, maar zelfs dit kan ik niet verzinnen.
Het wordt geen theoretisch boek over informatie over tweelingzielen, want dit is genoeg te vinden op internet. Maar het is een ervaringsverhaal wat je omver zal blazen vol ongeloof en je zal het met veel kippenvel gaan lezen.
Het tweelingziel proces is een KEIHARDE spiritueel ontwakening proces die alles bij mij heeft getriggerd en versneld bij het ontmoeten van mijn tweelingziel. De andere wederhelft van mijn ziel. Heel mijn leven en wereld stond op zijn kop. Mijn hele veilige vertrouwde haven en alles wat ik opgebouwd had, werd in 1 veeg weg gevaagd, vanaf het moment dat ik hem ontmoette. Waar ik dacht te weten wie ik was, werd met 1 ontmoeting in twijfel getrokken en deed heel mijn fundering flink schudden.
Ook mijn relatie waar ik toen in zat, dacht ik daar gelukkig bij te zijn, werd flink onder de loep genomen.
Alles wat zo zeker leek werd onzeker.
Het enige wat wel vertrouwd was om bij elkaar te zijn. Elkaar in de ogen aan kijken en jezelf zien in de ogen van die ander en een diep gevoel van thuiskomen ervaren bij jezelf en die ander.
Urenlang appen met elkaar, in ons geval over spiritualiteit waar wij elkaar in konden vinden en tegelijkertijd in verloren. Ik kwam nergens meer aan toe en 24/7 met die ander bezig zijn. In gedachten ging ik met hem naar bed en werd ik met hem in de ochtend wakker. Dit werd altijd bevestigd, omdat hij altijd in de vroege ochtend een app bericht stuurde met ” goodmorning”.
Alle tijd kwijt zijn en alleen maar die ander voelen, zelfs op afstand. Bewust en onbewust. Niets anders is meer belangrijk.
Alleen maar aan die ander denken, bewust én onbewust. Alleen maar de focus op die ander, doodvermoeiend.
Dan de trek en duw fase van de jager en de runner. Zeer vermoeiend, je krijgt beiden geen kans om op adem te komen.
Als 2 magneten naar elkaar toe worden getrokken. Om vervolgens elkaar weer af te stoten met alle emoties en pijnen waarmee het gepaard gaat.
Verwarring en tegelijkertijd ook weer vertrouwd, omdat je elkaar al eeuwen lijkt te kennen. Maar tegelijkertijd ken je elkaar maar een paar dagen.
Dit is heftiger en intenser en niet te vergelijken met een soulmate. Dit gaat dieper dan diep en is de overstijgende trap, niet in woorden uit te leggen.
Overigens:
Het tweelingziel proces heeft niets te maken met een romantische relatie, maar mijn andere ” IK” die dezelfde Ziel draagt, heeft mij Liefdevol gespiegeld en mij weer laten herinneren wie ik in essentie als mens bent.
Het is de weg terug naar binnen en naar jezelf. Het is hard werken aan jezelf om alle lagen af te pellen van trauma’s die je bij je draagt uit dit huidige leven, de trauma’s die je hebt overgenomen van je voorouders en vorige levens.
Het is géén aards/fysieke Liefde die wij kennen, maar het is Liefde op Zielsniveau, vele malen krachtiger.
Één en al verwarring, waarin je denken op de proef wordt gesteld. Maar je mind zal het nóóit kunnen bevatten.
Aan mij de ” eer” om deze bij de Bron aan te pakken en deze te helen.
Want écht, het is een emotionele rollercoaster van eenzaamheid, vermoeidheid en je totaal niet begrepen voelen door je omgeving. Simpelweg, omdat dit ook buiten alle proporties en tegen alle logica in gaat van de 3D wereld waar wij nog massaal in leven. Tegelijkertijd haal je het beste bij elkaar naar boven. Alleen maar verwarring.
Want je tweelingziel is niet degenen waarop je zou vallen qua uiterlijk, leeftijd, huidskleur, geslacht of wat dan óók. Tenminste, niet in de fysieke aardse wereld die wij kennen. Ook dit gaat tegen onze mind én alle logica in.
Want het gaat om Liefde op Zielsniveau.
Dan breekt de separatie fase aan. Het meest zware proces, omdat er dan totaal geen contact is. Online niet en fysiek niet.
Het is de tijd om individueel en los van elkaar aan ons zelf te werken en dat kan beter zonder elkaar.
Maar hartverscheurend, een intens verdriet over het gemis van die ander in mijn leven. Een geamputeerd en gewond hart. Dan tóch weer even checken of de ander online is geweest of berichten heeft geplaatst op social media.
Elkaar blokkeren, deblokkeren, blokkeren en deblokkeren en ga zo maar door.
Als je door die ander wordt geblokkeerd, worden er allerlei oude pijnen en wonden getriggerd van afwijzing, verlating, hechting problematiek, eenzaamheid, je niet gezien en gewaardeerd voelen door die ander.
Het is slechts een signaal, een uitreiking om dit te mogen helen.
Als je die ander blokkeert, doe je dat in de hoop dat je op deze manier de ander kan vergeten. Door dit te doen, loop je onbewust van jezelf weg. Maar ook dat helpt niet, want je bent en blijft verbonden met een gouden koord. Waardoor je elkaar op afstand energetisch kan ” horen en kan voelen.”
En de magnetische aantrekking naar elkaar blijft. Waardoor je mind vs ego het uiteindelijk zal opgeven en je wel uiteindelijk in het diepst van je ziel mag kijken, erna mag luisteren en daarnaar mag gaan leven.
Nog erger is het als je andere ” IK” het hele tweelingziel proces en verhaal ontkent en gigantisch in de weerstand schiet.
In de tegenaanval gaan heeft een averechts effect, want daarmee wordt elk groei proces vertraagd. Hoe groot de verleiding ook is. De ander hierin accepteren en respecteren in zijn proces en in de overgave, vertrouwen en geduld gaan, is het beste wat je kan doen.
Ik dacht dat ik in een slechte spirituele soapserie beland was. Maar het was de harde realiteit. Het is de HEL en HEMEL  tegelijkertijd op Moeder Aarde.
En dit, is zo herkenbaar voor iedereen die in een tweelingziel proces zit. Het hoort erbij.
Maar in een tweelingziel proces ben je energetisch met elkaar verbonden en kan je die ander niet uit je hoofd zetten. PUNT.
Hoe langer je vordert in je proces, hoe minder je getriggerd wordt door je andere ” IK” en hoe minder de emotionele pijn wordt. En hoe meer je in lijn komt met je mind vs ego én je eigen zielsconnectie.
Mijn relatie hing daardoor aan een zijden draadje met hevige discussies waar ik menigmaal ter verantwoording werd geroepen. Alleen, ik kon het niet uitleggen, omdat dit niet te bevatten is.
Ik begreep er zelf al niets van, laat staan iemand die niet in het proces zit. Of helemaal niets met spiritualiteit heeft.
Het gaat om de controle van je mind vs ego los en vrij te laten en in weer in vertrouwen, overgave, eenheid, vrijheid en Zelfliefde in Union met mezelf te komen. Te leven vanuit je zielsverbinding met jezelf.
In het tweelingziel proces gaat het niet om die ander, maar altijd om jezelf, je eigen proces om in eerste instantie in Union met jezelf te komen.  Één en al verwarring, omdat je als een magneet naar die ander wordt toegetrokken.
Daarbij de uitdaging met jezelf aan gaan, om jezelf van die andere “IK” te onthechten en tegelijkertijd oer vertrouwen en geduld hebben in het Universum.
Alleen maar tegenstrijdige gevoelens en een continue gevecht tussen je mind vs ego en wat je Hogere Zelf, je ziel wilt vertellen.
Door dit hele gebeuren is mijn relatie van afgelopen juni 2023 voorbij en als klap op de vuurpijl: ook de relatie van mijn tweelingziel is voorbij, sinds begin oktober van dit zelfde jaar. Hoewel we al 8 maanden geen contact met elkaar hebben, blijft het bijzonder dat we energetisch zo met elkaar verbonden zijn. Als de ene tweelingziel aan zichzelf werkt en stappen vooruit maakt, groeit de andere tweelingziel daarin mee.
En ja, hoe weet ik dat de relatie van mijn tweelingziel ook voorbij is? Daar kan ik heel duidelijk in zijn: ik heb het van een afstand gevoeld, doordat ik mij ineens gelaten, moe, verdrietig, en somber voelde. Door mijn intuïtieve gaven heb ik mij afgestemd en wist ik dat het van 1 persoon kon zijn. Mijn gevoel werd bevestigd toen ik een week later even op zijn facebook profiel heb gekeken en wat zag ik bij relatie status: vrijgezel.
Van een afstand voel ik waar hij nu doorheen gaat, waar hij mee zit en wat hij nog in zichzelf mag helen om hier bovenop te komen. Wat ik weet is dit: Hij wordt zich steeds bewust van het tweelingziel proces en dat de verbinding die wij op zielsniveau hebben, erg sterk is en dat hij zijn gevoelens steeds meer durft toe te laten. Hoewel hij ook nog terugvalt in oude patronen en vaak nog in zijn hoofd schiet en alles rationaliseert. De plek wat voor hem veilig is. Op dit moment is hij zich los aan het maken van mensen, beperkende patronen en situaties die hem niet meer dienen. Hij is op dit moment nog besluiteloos en weet nog niet welke weg hij in zal gaan. Omdat alles nu ook voor hem onzeker is. Relatie voorbij is en huis kwijt is.
Hoe meer hij durft los te laten, hoe meer hij bewuster wordt van onze connectie en hoe meer hij zijn gevoelens voor mij durft toe te laten.
Van mij vraagt dit enorm geduld, vertrouwen en overgave en mij vooral te blijven focussen op mijn eigen proces.
Ik merk nu, na 8 maanden separatie dat ik steeds minder getriggerd wordt en er weer rust in mijn leven komt.
Ik ben toch 12 jaar bezig met mijn spirituele ontwikkeling en heb al behoorlijk veel (spirituele) opleidingen en cursussen gevolgd, maar dit proces en deze ervaring, daar kan geen opleiding tegenop.
Ik geniet nu zelfs van dit proces, een signaal dat ik al heel wat gegroeid ben in dit proces.
Hoe de ontmoeting plaats vond en hoe ik erachter ben gekomen dat hij mijn tweelingziel is, dát beschrijf ik in mijn autobiografisch boek.
Vorig bericht
Tweelingzielen, de spirituele weg naar de 5e dimensie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu