Blog

Een vraag die niets te maken heeft met zweverigheid, maar intuïtief diep van binnen weten en voelen wat je doel hier op aarde is. Wat wil jij achterlaten, wat is jouw nalatenschap als je er ooit op een dag niet meer op aarde bent? Welke impact wil jij maken voor jezelf en voor anderen?

Het is ook een vraag die vele hsp cliënten bezig houden en deze vraag zichzelf stellen. Als hsp’er ben je meer bezig met de zingeving van het leven. Door de enorme behoefte aan zelfontwikkeling, bewustzijn en diepgang in het leven.
Dat is natuurlijk een super mooie eigenschap.

De zielenmissie van mijn cliënten.

Het is altijd zo gaaf wanneer mijn cliënten van binnen ervaren en ontdekken wat hun zielenmissie is. Hoewel dat niet hetgeen is waarvoor ze bij mij komen. Ze komen bij mij met klachten dat ze moe zijn, drukke gedachten hebben, moeite hebben met het reguleren van prikkels, ze willen emotioneel stabieler worden en durven luisteren naar hun gevoel en hart.

En dat laatste, daar gaat het vaak om. Wanneer je durft te luisteren en te vertrouwen op je lichaam, je hart, je gevoel en innerlijke wijsheid, dan ontstaan er meerdere wegen om te ontdekken wat je zielenmissie is.

Zo heb ik 6 cliënten die hun zielenmissie, hun passie hebben ontdekt tijdens of na het traject. 3 Cliënten hebben of gaan hun eigen onderneming starten. 2 Cliënten volgen opleidingen om hun doel en passie waar te maken. En 1 cliënt heeft voor zichzelf gekozen, waardoor ze haar eigen leven en regie weer in handen heeft.

Waarom het nu nog niet lukt

Daar kunnen 6 redenen zijn.

 1. Echter, dit lukt niet, zo lang die innerlijke criticus met al die belemmerende overtuigingen, dominant aanwezig is en je overal in tegenhoudt om te willen en durven te groeien. Om je dromen waar te maken. Dat stemmetje in je hoofd die altijd excuses heeft om vooral niet te luisteren naar wat jij wil, wat je hart je in geeft.
 2. Op het moment dat je niet lekker in je vel zit, allerlei ballast bij je draagt, zal je nooit je zielenmissie weten.
  Onbewust zoek je de antwoorden en oplossingen buiten jezelf.
 3. Door de ballast in je onderbewustzijn die je bij je draagt, durf je niet volledig te vertrouwen op je gevoel, je hart en wat jij wil en waar jij blij van wordt. Je blijft het leven (letterlijk en figuurlijk) negatief zien. Waardoor je niet vanuit potentieel en positiviteit kan leven in jou zíjn en vanuit je kracht.
 4. Als je van alles gaat uitstellen, omdat het nu nog niet uitkomt. Als je andere dingen eerst belangrijker vindt dan jezelf op de eerste plaats zetten. Wanneer komt het wel uit?
 5. Je wilt het toch zelf en alleen proberen met alle gratis tips, challenge, webinars. Maar wees eens eerlijk: heeft je dat echt daadwerkelijk geholpen? Door alles gratis te volgen ga je niet volledig de diepte in en krijg je ook niet de individuele persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
 6. De laatste reden is simpel weg: dat je er nog niet klaar voor bent. Het is een feit dat jou pijn nog niet groot en niet erg genoeg is om er iets mee te willen doen. Dat is shocking he? Maar zo werkt het wel. Jouw probleem, je klacht, je pijn moet zodanig zeer doen dat je beseft dat je het niet alleen kan.

Wanneer ben je er wel klaar voor?

IK heb 4 kritische vragen om hier achter te komen.

 1. Wat tolereer jij nu nog? Op het moment dat je je huidige manier van leven, je gedrag, je patronen spuugzat bent, omdat je merkt dat je er niet verder mee komt. Blijf je dit tolereren?
 2. Herken en erken jij je eigen patronen en gedrag die niet meer werken? Ben je er bewust van dat het anders, efficiënter en beter kan? Wanneer je dit bewustzijn hebt, dan ben je ook klaar voor die verandering.
 3. Ervaar je geen weerstand tegen veranderingen? Is er helemaal niets wat je tegen houdt om te gaan voor die positieve flow in je leven?
 4. Ervaar je gezonde spanning en heb je ontzettend zin om het verschil te gaan maken? Om te groeien naar de mens die jij wilt zijn, waardoor je je talenten optimaal kan benutten. Ben je enthousiast, gemotiveerd en leergierig?

Dan ben klaar voor die verandering en help ik je in 3 stappen hoe je je positieve vibe kan verhogen:

 1. De oorzaken van fysieke, mentale/emotionele klachten loslaten op onderbewustzijn niveau.
 2. Positiviteit terughalen, waardoor je weer in balans bent
 3. Leren reguleren van prikkels, waardoor je meer rust, energie en vertrouwen gaat ervaren.

En nee, niet door te praten, maar door praktisch aan de slag te gaan: doen en voelen.

Ben jij klaar om die positieve vibe te gaan ervaren?  Plan een Gratis inzichtgesprek  van 30 minuten.

, , , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Je emotie is niet het probleem
Volgend bericht
Eerst voelen en dan geloven

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu